Salta al contingut

Tino Izquierdo. Retrospectiva de la seva obra

Del 22 d'abril al 21 de maig 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Tino Izquierdo. Retrospectiva de la seva obra
Descripció

Mai no he estat gaire partidari de les ressenyes professionals per encàrrec, sempre tan elogioses i entusiastes en la seva enardida adjectivació, que semblarien caure en l’adulació de l’artista. Vull, per tant, agrair-vos en primera persona l’escalf que m’heu fet sentir durant tots aquests anys durant els quals m’heu m’heu acompanyat; i que, a la meva edat, és el que m’ha donat l’energia necessària per dedicar-vos aquesta exposició recopilatòria de la meva obra retrospectiva i actual, que vol ser el meu petit homenatge a tots vosaltres.

Per tots aquests motius seria molt gratificant per a mi que a aquest conjunt de bones intencions se li sumés la vostra visita i si, al final, la col·lecció contemplada rep la vostra favorable consideració això em reconfortaria. Però, per damunt de tot, us dono la benvinguda, i gràcies per la vostra visita.

Tino Izquierdo


Entrada gratuïta

Tino Izquierdo. Retrospectiva de la seva obra
Telèfon

93 728 66 50

Tino Izquierdo. Retrospectiva de la seva obra
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter