Salta al contingut

Tast de vins Un viatge per la Bodega Portal del Montsant i un original vi escumós

dijous, 24 de novembre 2022 a les 20.30 h
Sala del Cafè dels Jardinets

Telèfon d’informació
670 22 50 07

Activitat organitzada per:

Tast de vins
Descripció

Tast de vins de la Bodega Portal del Montsant de la mà de Carles Datsira.

Vetllada de tast de vins Brunus:

 • Brunus Negre
 • Brunus Rosé
 • Brunus Blanc
 • Nobles i Guillotines, vi ancestral escumós

El tast s'oferirà amb pa amb tomàquet, embotits i formatge.

Preu: 18 €. Compra d'entrades a codetickets i al Cafè dels Jardinets (jardí de l'Espai Cultura, c. Escola Industrial, 29).

Més informació al telèfon 670 22 50 07.

Places limitades.

Carles Datsira es dedica professionalment al sector del Vi des de fa més de 20 anys, el seu recorregut és des del punt de vista de prescriptor i venda, organtizant i representant recurrentment nombrosos tasts, degustacions, maridatges arreu del territori català i al sud d'Espanya. L'aprenentatge continuat és una de les seves grans vessants professionals i personals, visita de forma continuada diferents cellers, vinyes, denominacions d'origen i tasta al cap de l'any més de mil vins.

Tast de vins
Telèfon

670 22 50 07

Tast de vins
Correu electrònic

fundacio@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter