Salta al contingut

Tallers i visites escolars Curs 2018/2019

Del 4 de setembre 2018 al 21 de juny 2019
Espai Cultura Fundació 1859

Tallers i visites escolars
Descripció

L'Espai Cultura Fundació 1859 ofereix al llarg de tot el curs diverses propostes pedagògiques adreçades a grups d'escolars. Abastant tots els cicles de l'educació reglada obligatòria i secundària, entre tot el conjunt d'activitats ofertes.

Per al curs 2018-2019, a banda  de les visites guiades als edificis modernistes de la Fundació i els tallers de vitralls i mosaics, seguim oferint els tallers de robòtica educativa «Lego WeDo» i «Descobreix en Bee-bot!» i el taller d'economia «Desenvolupa l'esperit emprenedor», així com també mantenim algunes novetats del curs anterior gràcies a la seva bona acollida. Aquest és el cas dels tallers de matemàtiques, el taller de manualitats i educació artística, «Ordit i trama», ell taller de botànica i civisme «Coneixent els jardinets de la Caixa» i el taller de biologia «De la cèl·lula a l'ADN».

Com a novetats d'aquest curs, al voltant de les exposicions temporals, presentem  les activitats «Plastihistòria de la Ciència» i «El farcell de la Postguerra». La primera inclou una visita a l'exposició de mateix nom, que consisteix en vint diorames fets amb plastilina que representen alguns dels moments històrics d'un descobriment científic o el propi inventor del descobriment, i un taller d'autòmats, un taller de matemàtiques o un taller d'ADN. La segona, consisteix en una visita comentada a l'exposició «El farcell de la Postguerra. Quan la gana aguditza l'enginy», que vol retre un homenatge a totes aquelles famílies que van viure una de les etapes més dures i llargues del nostre país, la postguerra.

Altres novetats del curs 2018-2019, són els tallers de cinema «Un doblatge de pel·lícula!» i «Cinemàgic: viu la teva aventura». Finalment, en les àrees de ciència i tecnologia també incorporem nous tallers de geometria i de mecànica i tallers de realitat virtual, d'electrònica creativa i de programació de videojocs.

Per llegir informació més detallada de cadascuna d'aquestes propostes, us convidem a descarregar i consultar la Guia d'activitats pedagògiques (en format PDF).

Tallers i visites escolars
Inscripcions

Per concertar una activitat per a escoles o grups, ampliar la informació sobre les condicions de contractació i resoldre dubtes relatius al contingut de la Guia d’activitats pedagògiques, escriviu-nos a l’adreça electrònica indicada a continuació.

Adreça electrònica

visitesec@fundaciosabadell.cat

Persona de contacte

Mont Callarisa

Telèfon

93 725 95 22 – Extensió 2 (horari d’atenció, de dimarts a divendres).


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter