Salta al contingut

Tallers de robòtica educativa Activitas per escoles


Activitat organitzada per:

Tallers de robòtica educativa
Descripció

Els tallers Mini Innova estan pensats per acostar els nens/es i nois/es a la robòtica d’una forma lúdica i creativa.

Les escoles interessades en aquesta activitat poden escollir, segons edat i nocions dels alumnes, entre els tres tallers següents en què es treballen diferents aspectes de la robòtica:

Robots en 2D

Innovació i plàstica es fusionen per generar robots en 2D, dibuixant i treballant a partir d’un circuit electrònic que es crearà amb pintura conductora.

De 6 a 10 anys.

Lego WeDo (ens iniciem)

Construcció d’un robot amb peces de Lego seguint les instruccions dels talleristes, després es pot veure quins moviments realitza aquest robot gràcies a la seva connexió a una aplicació d'ordinador que permet programar-lo.

De 8 a 12 anys.

Lego WeDo (avancem)

Seguint el fil del taller anterior, construïm un robot Lego una mica més complex i fem ús de l’aplicació Scratch per a programar els moviments del robot. Imprescindible haver realitzat prèviament el taller «Lego WeDo (ens iniciem)».

De 8 a 12 anys.

Nivells recomanats

 • Cicle Inicial de Primària
 • Cicle Mitjà de Primària
 • 1er Cicle d'ESO

Àmbit temàtic

 • Teconolgia
 • Robòtica

Disponibilitat temporal i durada

 • Període: durant tot el curs acadèmic
 • Franja horària: de 9:30 a 21h
 • Durada: 2 hores

Preu i descomptes

 • 210€ per grup/classe

20% de descompte a escoles de màxima complexitat.

Tallers de robòtica educativa
Inscripcions

Tant per concertar una activitat per escoles o grups, com per ampliar la informació relativa als continguts o les condicions i resoldre qualsevol altre dubte, us recomanem el contacte per correu electrònic.

Adreça electrònica

visitesec@fundaciosabadell.cat

Persona de contacte

Mont Callarisa

Telèfon

93 728 66 50 (horari d’atenció de dimarts a divendres, de 16 a 20:30h).


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter