Salta al contingut

Taller de postres de Nadal

dimarts, 3 de gener 2017 a les 18h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Taller de postres de Nadal
Descripció

Un taller de cuina creativa i saludable per a infants, centrat en la preparació d'una recepta dolça decorada amb motius nadalencs. Els infants cuinaran ells mateixos la recepta escollida per la professora, que l'explicarà pas per pas amb tot detall, i els ajudarà al llarg de tot el procés.

De igual manera, durant l'elaboració d'aquest dolç, s'aniran introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Edats:

De 5 a 14 anys.

Taller de postres de Nadal
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu:

16€

Taller de postres de Nadal
Telèfon

93 728 66 50

Taller de postres de Nadal
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter