Salta al contingut

Taller de percussió Africana

dimecres, 29 de desembre 2021 de les 11:30 h a les 12:30 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Taller de percussió Africana
Descripció

Descripció

Emmarcat en l'àmbit de l'exposició 'Àfica. L'objecte com a valor de canvi', el taller-audició de percussió Malinke consisteix a iniciar-se i familiaritzar-se amb els instruments propis d’aquesta cultura, entre aquests el Djembé. El taller dóna la benvinguda als participants amb una petita audició amb instruments tradicionals, i després fan les corresponents presentacions i descripcions de tots els instruments que s’utilitzaran. Un músic guiarà als participants per arribar a tocar plegats unes peces rítmiques, alternant cants i marques percudides.

Els participants descobriran instruments de percussió africans com el balafón, kamele ngoni, txéquere, cascanyets, djembé, dundunbà, sangbang o el kenkenie en aquest taller realitzat a l'amfiteatre de l'Espai Cultura.

 

Durada

1 hora.

 

Edats

A partir de 6 anys.

Taller de percussió Africana
Inscripcions

El taller és gratuït. Les inscripcions es poden realitzar per telèfon, trucant al 93 725 95 22 (ext. 2) o be enviant un correu a espaicultura@fundaciosabadell.cat.

Taller de percussió Africana
Telèfon

93 728 66 50

Taller de percussió Africana
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter