Salta al contingut

Taller de cuina d'Halloween

dissabte, 29 d'octubre 2016 a les 18h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Taller de cuina d'Halloween
Descripció

Aquest és un taller de cuina creativa i saludable per a infants. On aprendran a cuinar un parell de receptes senzilles i saludables, de manera divertida. Fent de la seva elaboració tot un joc, al donar als platets un aspecte d'allò més terrorífic. Amb figures i motius propis de l'imaginari de la festa anglosaxona de «Halloween», que tan s'ha popularitzat a casa nostra en els darrers anys.

De igual manera, durant aquest procés tant entretingut d'elaboració de les receptes, s'aniran introduint alguns conceptes i pràctiques essencials per mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Durada

Una sessió d'1 hora i 30 minuts.

Edats

De 5 a 14 anys.

Taller de cuina d'Halloween
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen de manera presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu o telèfon.

Preu: 16€

 

 

Taller de cuina d'Halloween
Telèfon

93 728 66 50

Taller de cuina d'Halloween
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter