Salta al contingut

Saba-TiC

dissabte, 7 de setembre 2019 de les 10 a les 19 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22

Saba-TiC
Descripció

Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer el vessant innovador de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar i informar els ciutadans en aquest àmbit, difondre les tecnologies emergents entre infants i joves i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socials, econòmiques o d’edat.

El dissabte 7 de setembre tindrà lloc la quarta edició (com en les ocasions anteriors) al jardí de l'Espai Cultura Fundació 1859. Una jornada lúdica per a tots els públics, que s'allargarà de les 10 a les 19 h, on trobareu demostracions, activitats i tallers gratuïts (amb inscripció prèvia) al voltant de matèries com ara drons, realitat virtual, impressió 3D, electrònica creativa, robòtica educativa, videojocs i programació, entre d'altres. Podeu consultar més detalls de la jornada a la web de l'Ajuntament.

LES PROPOSTES DE L'ESPAI CULTURA AL SABA-TIC 2019

Des de l'Espai Cultura contribuïm al conjunt d'activitats programades en el marc del Saba-TiC amb una demostració de robòtica educativa amb mClon al matí (d'11 a 14 h), un taller familiar de Drawbots a la tarda (de 17 a 18 h) i, durant tota la jornada, amb demostracions del robot True True, Lego WeDo 2.0 i littleBits, eines que emprarem en alguns dels tallers Mini Innova programats d'octubre a desembre.

CONCURS DE DISSENY RÀPID PER A IMPRESSIÓ 3D

A més, junt amb ItsMak3D, organitzem el concurs de disseny ràpid per impressió 3D. Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, sinó que els participants seran tutoritzats per experts en disseny d'impressió 3D i els guanyadors en cada categoria rebran com a premi un llapis 3D amb consumibles i una inscripció gratuïta a un taller Mini Innova de l'Espai Cultura de la temporada de tardor 2019. Trobareu el formulari d'inscripció aquí.

BASES DE PARTICIPACIÓ

Organitzen
Espai Cultura Fundació 1859 i ItsMak3D.

Requisits generals
- Poden participar tots els infants entre 7 i 16 anys, amb inscripció prèvia des del següent formulari: https://innovacio.typeform.com/to/h9Wmb6.
- No és necessària experiència prèvia en disseny 3D.
- Els dissenys s’elaboraran el dia 7 de setembre a les aules informàtiques de l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell (c/d’En Font, 25, Sabadell). Els inscrits disposaran d’1 hora per a la categoria de 7 a 12 anys i d’1 hora 30 minuts per la categoria de 13 a 16 anys per elaborar el seu disseny, sota la tutoria de membres de l'equip d'ItsMak3D.
- Hi ha dues categories de participació. Una per a la franja d'edat de 7 a 12 anys, els participants de la qual tindran accés a les aules en horari d'11 a 12 h i un segon torn de 12.30 h a 13.30 h; i una altra per a la franja d'edat de 13 a 16 anys, els participants de la qual podran accedir a les aules en horari de 10.30 h a 12.00 h i de 12.30 a 14.00 h.

Jurat i criteris de valoració
- El jurat estarà format per un representant de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, un representant de l'ItsMak3D i un representant d'ESDI, Escola Superior de Disseny.
- Es valorarà l’originalitat en el concepte i en el disseny, així com la seva utilitat, la relació amb la ciutat de Sabadell i l’adaptació a les limitacions que imposa la impressió 3D.

Lliurament de premis
La comunicació dels guanyadors i l'entrega dels premis es durà a terme el mateix dissabte 7 de setembre a les 18h, en el mateix context de celebració de la jornada Saba-TiC al jardí de l'Espai Cultura.

Premi
Es concedirà un únic premi per a cada categoria d'edat, consistent en un llapis 3D amb consumibles i una inscripció gratuïta a un dels tallers d'una sessió que l'Espai Cultura ofereix d'octubre a desembre de 2019 dins la programació regular de tallers Mini Innova.

Acceptació de les bases i de la resolució del jurat
La participació del concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

 

Saba-TiC
Telèfon

93 725 95 22

Saba-TiC
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter