Salta al contingut

Cinema: En Ralph, el destructor

diumenge, 18 de juny 2017 a les 11.30 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Cinema: En Ralph, el destructor
Descripció

poster-original-rompe-ralphCada nit quan, tanquen les portes d'un saló recreatiu, els personatges dels seus videojocs hi cobren vida. En Ralph, l'antagonista d'un dels jocs més populars del saló, se sent marginat pels seus companys i ja no vol seguir fent el paper de dolent, així que abandona el joc per intentar ser un heroi en altres aventures que va vivint a les màquines veïnes. On les coses no acaben d'anar com ell voldria, malgrat les seves bones intencions.

Després dels intents fallits, En Ralph torna derrotat al seu joc i descobreix que sense ell res no pot funcionar perquè un joc sense objectiu no té sentit. Tanmateix, haurà de tornar a les màquines veïnes que havia visitat per ajudar els seus personatges a destruir una colònia d'insectes assassins que ha colonitzat aquests altres jocs.

Direcció: Rich Moore.
País: Estats Units d'Amèrica.
Any: 2012.


Idioma de projecció: Versió doblada al català.

Durada: 1 hora i 41 minuts.

Edat recomanada: Apta per a tots els públics.


Tràiler

Projecció gratuïta, dins el programa d'activitats complementàries a l'exposició Press Start, sobre la història del videojoc.

 

Cinema: En Ralph, el destructor
Telèfon

93 728 66 50

Cinema: En Ralph, el destructor
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter