Salta al contingut

Receptes per a Carnestoltes Taller infantil de cuina

dissabte, 25 de febrer 2017 de les 18h a les 20h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Receptes per a Carnestoltes
Descripció

Petits a la cuina és una línia de tallers per a infants, de cuina creativa i saludable. On ells mateixos cuinen dues receptes, una dolça i l’altra salada.  La professora els hi explica pas per pas i els ajuda al llarg de tot el procés.

Al mateix temps, durant l’elaboració es van introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


RECEPTES PER CARNESTOLTES
 

Pastís de tonyina (recepta salada)

Un pastís fred de tonyina fet amb pa de motlle. Combinaran diferents elements (com ara enciam, tomàquet, blat de moro, tonyina...) barrejats amb salses i cremes (salsa maionesa, salsa de tomàquet o crema de formatge), muntaran el pastís amb varis pisos de combinacions diferents, separats per les llesques de pa, i li donaran forma amb ajuda d'un motlle.

Màscares de pasta brisa (recepta dolça)

Recepta de dolços amb forma d'antifaç fets amb pasta brisada i xocolata o melmelada. Els participants aprendran a estirar la massa, donar-li la forma desitjada, farcir-la i coure les pastes al forn.


Durada: 2 hores.

Edats: De 7 a 12 anys


* Si l'infant pateix al·lèrgies, intol·leràncies o altres malalties alimentàries, consulteu-nos la viabilitat o no de que realitzi el taller.

* Les receptes elaborades durant el taller poden variar significativament respecte de les fotografies que il·lustren aquesta plana informativa.

Receptes per a Carnestoltes
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 16€

Receptes per a Carnestoltes
Telèfon

93 728 66 50

Receptes per a Carnestoltes
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter