Salta al contingut

Receptes per a Sant Jordi Taller infantil de cuina

dimecres, 12 d'abril 2017 a les 18h
Espai Cultura Fundació Antiga Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Receptes per a Sant Jordi
Descripció

Petits a la cuina és una línia de tallers per a infants, de cuina creativa i saludable. On ells mateixos cuinen dues receptes, una dolça i l’altra salada. La professora els hi explica pas per pas i els ajuda al llarg de tot el procés.

Al mateix temps, durant l’elaboració es van introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


RECEPTES PER A SANT JORDI
 

Rosa de poma (recepta dolça)

Aprofitant la proximitat de la diada de Sant Jordi, en aquesta sessió cuinarem un dolç en forma de flor. Fet amb poma vermella i una masa de farina, llet i mantega. Una masa que elaboraran els participants i aprendran a coure-la al forn. La massa serà la base per donar forma de rosa a aquestes postres i poder juntar els talls de poma que faran de pètals.

Ous farcits (recepta salada)

Una recepta ben fresca per ara que torna el bon temps. Farem uns ous durs farcits de tonyina amb pebrot. Els participants aprendran a coure els ous tot bullint-los, a separar el rovell dels ous partits per la meitat un cop cuits per afegir-ho al farcit, a tallar les verdures, barrejar tots els ingredients del farcit i, és clar, reomplir els ous..


Durada: 2 hores.

Edats: De 5 a 12.


* Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres malalties alimentàries, consulteu-nos la viabilitat o no de que realitzi el taller.

* Les receptes elaborades durant el taller poden variar significativament respecte de les fotografies que il·lustren aquesta plana informativa.

Receptes per a Sant Jordi
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 16€

Receptes per a Sant Jordi
Telèfon

93 728 66 50

Receptes per a Sant Jordi
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter