Salta al contingut

Receptes per a Sant Joan

dijous, 22 de juny 2017 a les 18 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Receptes per a Sant Joan
Descripció

Petits a la cuina és una línia de tallers per a infants, de cuina creativa i saludable. On ells mateixos cuinen dues receptes, una dolça i l’altra salada. La professora els hi explica pas per pas i els ajuda al llarg de tot el procés.

Al mateix temps, durant l’elaboració es van introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


RECEPTES PER A SANT JOAN
 

Broquetes saludables (recepta salada)

Broquetes de gall d’indi, formatge brie i verduretes (pebrots, carbassó i xampinyons). Els participants aprendran a rentar i tallar les verdures i tallar la resta d'ingredients a daus, muntar les broquetes i cuinar-les a la planxa.

Coca de Sant Joan (recepta dolça)

Coques de pasta de full amb pinyons i crema. Els infants aprendran a estirar la pasta de full i tallar-la amb un motlle i batre ous per pintar la pasta amb un pinzell. La farciran de crema hi posaran els pinyons per sobre i aprendran a coure-la al forn i espolsar-hi sucre glacé per sobre per acabar.


Durada: 2 hores.

Edats: De 5 a 12 anys


* Si l'infant pateix al·lèrgies, intol·leràncies o altres malalties alimentàries, consulteu-nos la viabilitat o no de que realitzi el taller.

* Les receptes elaborades durant el taller poden variar significativament respecte de les fotografies que il·lustren aquesta plana informativa.

Receptes per a Sant Joan
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 16€

Receptes per a Sant Joan
Telèfon

93 728 66 50

Receptes per a Sant Joan
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter