Salta al contingut

Receptes per a Halloween

dissabte, 28 d'octubre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Receptes per a Halloween
Descripció

halloween-dessert-pumpkin_pixabay-PublicDomainPicturesAquest és un taller de cuina creativa i saludable per a infants. On aprendran a cuinar un parell de receptes senzilles i saludables, de manera divertida. Fent de la seva elaboració tot un joc, en donar als platets un aspecte d'allò més terrorífic. Amb figures i motius propis de l'imaginari de la festa anglosaxona de «Halloween», que tant s'ha popularitzat a casa nostra en els darrers anys.

De igual manera, durant aquest procés tan entretingut d'elaboració de les receptes, s'aniran introduint alguns conceptes i pràctiques essencials per mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Durada: 2 hores

Horaris:

- Grup de matí, a les 11.30 h.

- Grup de tarda, a les 18 h.     PLACES EXHAURIDES    

Edats: de 5 a 12

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans la viabilitat de que realitzi el taller.

 

Receptes per a Halloween
Telèfon

93 728 66 50

Receptes per a Halloween
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat

Receptes per a Halloween
Activitats complementàries

El taller requereix inscripció prèvia, que es realitza de manera presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu o telèfon.

Preu: 16 €


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter