Salta al contingut

[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch

Del 7 al 9 d'abril 2020 a les 10 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch
Descripció

L'Scratch és una eina pensada per iniciar els infants a la programació de videojocs, amb un sistema molt intuïtiu que anomenem programació visual per blocs: a través d'una mena de trencaclosques de colors on cada peça es correspon amb una instrucció o una condició que s'ha de donar perquè una determinada ordre s'executi en un moment donat.

scratch-catala-2018

L'aplicació, de codi obert, ha assolit gran reconeixement internacional, sobretot en l'àmbit pedagògic, i va ser ideada i desenvolupada per un equip d'investigació del prestigiós Institut Tecnològic de Massachussets. L'Scratch és, de fet, un dels primers entorns nascuts amb la voluntat d'iniciar els infants a la lògica dels llenguatges de programació, ja que fa servir un sistema molt intuïtiu.

Aquestes tres sessions seran un primer tast per experimentar amb les opcions bàsiques del programa, que ja et permeten crear el teu propi joc.

Durada: 3 sessions de 3 hores

Edats: de 8 a 12 anys

[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 40 €

Descomptes

Si t’apuntes a aquest taller amb una amiga o amic, tots dos gaudireu d’un 10% de descompte en el preu del taller.

[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter