Salta al contingut

Programa videojocs amb Scratch

Del 28 d'abril al 19 de maig 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Programa videojocs amb Scratch
Descripció

destacada-programa-amb-scratchL'Scratch és una eina per iniciar als infants en la programació (de videojocs), amb un sistema molt intuïtiu, basat en la idea de l'anomenada programació visual o per blocs. És a dir, a través d'una mena de trencaclosques de colors: on cada peça es correspon amb una instrucció, o bé, un condició que s'ha de donar per a que una determinada instrucció s'executi en un moment donat.

L'aplicació ha assolit gran reconeixement internacional, sobretot en l'àmbit pedagògic, i va ser ideada i desenvolupada per un equip d'investigació del prestigiós Institut Tecnològic de Massachussets. L'Scratch és, de fet, un dels primers entorns nascuts amb la voluntat d'iniciar als infants en la lògica dels llenguatges de programació.

Aquestes sessions seran un primer tast per experimentar amb les opcions bàsiques del programa, que ja et permeten crear el teu propi videojoc.


Durada: 4 sessions de 2 hores.

Horari: Divendres de 18 a 20 h.

Edats: De 8 a 12.

Programa videojocs amb Scratch
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, que es realitza a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Ppodeu reservar plaça per correu o telèfon.

Preu: 35€

Programa videojocs amb Scratch
Telèfon

93 728 66 50

Programa videojocs amb Scratch
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter