Salta al contingut

Plastihistòria de la ciència

Del 7 de setembre 2018 al 5 de gener 2019
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Plastihistòria de la ciència
Descripció

newton-500x500pxUna exposició educativa i de gran valor artesanal de la que gaudiran per igual grans i petits. Es compon de 20 diorames fets a mà i amb materials tan comuns com la plastilina, el paper i el cartró ploma, però carregats de detalls que fan palesa la perícia i genialitat dels seus escultors.

Les escenes representades il·lustren diferents moments clau de la història de diverses disciplines científiques, on hi trobem invents com ara la impremta i el telègraf o la màquina de vapor i personatges com ara Newton, Marie Curie i Leonardo Da Vinci. Un repàs molt entretingut als grans descobriments i avenços científics de la humanitat sense els quals no seria possible la realitat que coneixem avui.


Entrada gratuïta

Horari de visita
De dimarts a divendres de 17 a 20:30 h; dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h; diumenges, d’11 a 14 h; dilluns i festius tancat.

Plastihistòria de la ciència
Telèfon

93 728 66 50

Plastihistòria de la ciència
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat

Plastihistòria de la ciència
Activitats complementàries

VISITES GUIADES


Diumenges 21 d’octubre i 16 de desembre, a les 12 h
Visita comentada a càrrec dels serveis pedagògics de l’Espai Cultura.

Activitat apta per a tots els públics.

TALLER FAMILIAR


Dissabtes 10 de novembre i 1 de desembre, a les 11.30 h
Autòmats de plastilina
Modelarem ninots de plastilina i amb l’ajuda d’un joc de lleves de fusta farem que es moguin. Una manera ben creativa i ben divertida de descobrir i experimentar les lleis elementals de la mecànica de Newton.

Edats: De 6 a 10 anys
Durada: 1 hora

Totes les activitats són gratuïtes. El taller familiar requereix inscripció prèvia, podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

 


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter