Salta al contingut

Parlar en Públic

Del 3 al 10 de novembre 2021 de les 18 h a les 19.30 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Parlar en Públic
Descripció

Parlar davant d'un grup de persones pot ser una experiència difícil o molt entretinguda, tot depèn dels recursos i l'actitud amb la que s'encari. Aquest taller està pensat per a perdre la por que pot generar parlar en públic, sigui sobre un escenari o en una assemblea, així com per a aprendre eines per a fer-ho de la manera més efectiva. A través d'exercicis pràctics es mostraran diferents recursos i tècniques, i s’analitzarà cada cas per a trobar estratègies de millora i seguretat.

El taller serà impartit per Adam Peribáñez (Barcelona, 1990), llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un postgrau en Comunicació Corporativa i Imatge de Marca. Actualment és copywriter i dissenyador web a Shuttle Projects i tècnic de comunicació a l'Espai Cultura. Compta amb una àmplia experiència formativa en l'àmbit de la comunicació i ha impartit diverses formacions sobre la temàtica en qüestió i sobre comunicació per a entitats.

 

Durada: 2 sessions d'1:30h

Dates: dimecres 3 i 10 de novembre a les 18h.

Preu: 18€

 

Parlar en Públic
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, per telèfon o omplint aquest formulari.

Parlar en Públic
Telèfon

93 728 66 50

Parlar en Públic
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter