Salta al contingut

Neu i els arbres màgics

dissabte, 2 de gener 2021 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Neu i els arbres màgics
Descripció


Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Les quatre històries que componen aquest film s’inicien amb «Tigres enfilats», protagonitzada per un nen molt mandrós que amb el seu enginy posarà les feres a la seva mercè. A «El petit brot» s’explica la història d’una nena i la seva roba màgica. «One, two, tree» conta les aventures d’un arbre que un bon dia es posa a caminar. Per últim, a «Neu» uns nens que van d’excursió queden colgats per una tempesta sobtada de neu, i en Filemó descobrirà que una família esquimal s’ha instal·lat a prop de casa seva.

Direcció: Benôit Chieux («Tigres enfilats»), Chaïtane Conversat («El petit brot»), Yulia Aronova («One, two, tree»), i Antoine Lanciaux i Sophie Roze («Neu»).
País: França.
Any: 2014.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 51 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

ENTRADES


Preu: 3 €
(menors de 2 anys, gratuït).

Venda en línia a codetickets.com.

Venda presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte, aplicable a una única entrada per persona acreditada.

Neu i els arbres màgics
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Neu i els arbres màgics
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter