Salta al contingut

Música i solidaritat Concert de professors de l'Escola de Música Creu Alta

diumenge, 27 de novembre 2016 a les 18h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Música i solidaritat
Descripció

Concert solidari, en benefici del Rebost Solidari de Sabadell (rebostsolidari.org), amb actuacions a càrrec del professorat de l'Escola de Música Creu Alta. Totes les aportacions recollides aniran destinades al Rebost Solidari.

Durant el transcurs de l'acte, l'Escola també lliurarà als seus alumnes els diplomes de superació dels nivells elemental i mitjà del curs 2016-2016.

 

Entrades

El «preu» de l'entrada és una aportació en productes d'alimentació, higiene o neteja: sucre, farina, xampú, rentavaixelles de mans, o altres. Aportació que caldrà efectuar el mateix dia del concert, a l'entrar a l'Auditori. Per necessitats de control de l'aforament, però, abans cal retirar la invitació numerada a la secretaria de l'Escola de Música Creu Alta. Ho podeu fer a partir del 2 de novembre.

Dades de contacte amb l'entitat organitzadora

Col·laboren

Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Rebost Solidari de Sabadell

Música i solidaritat
Telèfon

93 728 66 50

Música i solidaritat
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter