Salta al contingut

Música i solidaritat

dissabte, 25 de novembre 2017 a les 18 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

Música i solidaritat
Descripció

MÚSICA I SOLIDARITATConcert solidari en benefici del Rebost Solidari de Sabadell (rebostsolidari.org), amb actuacions a càrrec del professorat de l'Escola de Música Creu Alta.

Totes les aportacions recollides aniran destinades al Rebost Solidari. Durant el transcurs de l'acte, l'Escola de Música Creu Alta també lliurarà diplomes als seus alumnes dels nivells elemental i professional.


Entrades

El «preu» de l'entrada és una aportació en productes d'higiene i alimentació, oli d'oliva o de girasol i sabó de dutxa, que caldrà efectuar el mateix dia del concert, abans d'entrar a l'Auditori. Per necessitats de control de l'aforament cal recollir amb antelació una invitació numerada a la secretaria de l'Escola de Música Creu Alta.


Dades de contacte amb l'entitat organitzadora

Adreça postal: Av. Onze de Setembre, 107, 08208 Sabadell, Barcelona
Tel. 93 747 82 74
Lloc web: www.escolademusicacreualta.com
Adreça electrònica: escola@escolademusicacreualta.com


Col·laboren

Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Rebost Solidari de Sabadell


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter