Salta al contingut

Montphoto: Concurs Internacional de Fotografia de Natura Inspirats per la natura

Del 16 de març al 2 de maig 2021
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50
montphoto

Montphoto: Concurs Internacional de Fotografia de Natura
Descripció

MontPhoto_Centrat_25

MontPhoto és un concurs internacional de fotografia de natura amb seu a Lloret de Mar. Amb periodicitat anual, s'ha consagrat com un dels certàmens de referència mundial en aquesta temàtica amb més de 14.000 fotografies rebudes en la darrera edició. Gestionat per l'associació cultural MontPhoto, el seu objectiu és apropar els valors de la natura a la societat i contribuir a la defensa mediambiental, el conservacionisme i l’ecologisme.

 

Aquesta exposició aplega una selecció de les millors fotografies de l'edició del concurs del 2020, dividides en les següents categories: muntanya, activitat de muntanya, mamífers, aus, altres animals, món vegetal, paisatge, món subaquàtic, macro, denúncia ecològica, art en la natura, joves i premis especials.

montphoto-cartell
El respecte mediambiental i la lluita per la conservació de la natura són els pilars fonamentals del concurs. Per aquest motiu es busca sempre el respecte i la conservació de l'originalitat del paisatge, dels éssers vius en el seu hàbitat natural i dels seus valors patrimonials, i demana reflectir amb fidelitat les situacions naturals i evitar el sofriment, la pertorbació o les interferències en el comportament dels éssers vius mentre es fotografia.

Aquest any MontPhoto celebrarà la seva 25a edició amb el mateix compromís que ha caracteritzat i popularitzat aquest concurs.

 

Montphoto: Concurs Internacional de Fotografia de Natura
Telèfon

93 728 66 50

Montphoto: Concurs Internacional de Fotografia de Natura
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter