Salta al contingut

Mars Oddity

dissabte, 18 de novembre 2017 a les 11.30 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Mars Oddity
Descripció

Amb Connexions Mediaestruch volem apropar les famílies a la visió més artística de la tecnologia i la innovació, tot presentant la tasca d'artistes residents a Mediaestruch,  l'espai de creació i experimentació en arts digitals de l'Estruch Fàbrica de Creació.


MARS ODDITY

www.marsoddity.net

Mars Oddity, the scifi interactive comic!

Ana Mar López is raising funds for Mars Oddity, the scifi interactive comic! on Kickstarter! Mars Oddity is a digital comic with a choose-your-own-adventure feel about the misadventures of two astronauts in a Martian base.

Un projecte de còmic interactiu de ciència-ficció ambientat al planeta Mart. Realitzat per un equip interdisciplinari de joves graduats en Comunicació Audiovisual i Enginyeria Informàtica.

En un ambient distès i participatiu, de manera entenedora i entretinguda tant per als infants com pels adults, els membres del projecte ens mostraran què estan fent, on volen arribar i com és el seu procés creatiu i de treball. Veurem en acció algunes de les eines que utilitzen i respondran a les preguntes de petits i grans.

Activitat gratuïta
Recomanada per a infants a partir de 8 anys

Mars Oddity
Telèfon

93 728 66 50

Mars Oddity
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter