Salta al contingut

Màquines en moviment

divendres, 20 de gener 2017 de les 18h a les 20h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Màquines en moviment
Descripció

 

.....Taller familiar.....

Els pares o tutors de l'infant han d'assistir al taller i participen de la dinàmica.

Un taller on construïm figures robòtiques a partir de materials per reciclar de diversa mena i, a més, les fem moure's gràcies a un petit motor i una pila. Tot incorporant-ne, també, alguns components electrònics retirats de joguines, telèfons mòbils o altres aparells obsolets i trencats. Aquest taller, doncs, acompleix dos objectius diferents. D'una banda, ensenyar l'ús d'eines i tècniques bàsiques de construcció plàstica amb materials diversos. De l'altra introduir conceptes bàsics de l'electrònica.

Durada: 1 sola sessió de 2 hores.

Edats: de 6 a 10 anys.

Màquines en moviment
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon).

Preu

10€

Abonaments per tallers d’una sessió

 • 2 tallers per 18€ (10% de descompte)
 • 4 tallers per 32€ (20% de descompte)
 • 6 tallers per 45€ (25% de descompte)

Tots els abonaments per tallers són unipersonals. Els abonaments adquirits entre gener i març de 2017 seran vàlids només per a tallers realitzats dins d’aquest període.

Altres avantatges dels abonaments

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 20% de descompte en una entrada d’un espectacle dels Dissabtes d’espectacle.

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 10% de descompte per concertar una Festa infantil d’aniversari.

Màquines en moviment
Telèfon

93 728 66 50

Màquines en moviment
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter