Salta al contingut

Littlebits

divendres, 27 de gener 2017 de les 18h a les 20h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Littlebits
Descripció

 

.....Taller familiar.....

Els pares o tutors de l'infant han d'assistir al taller i participen de la dinàmica.

Taller per apropar-nos a l'electrònica creativa i experimentar de manera molt senzilla, sense necessitat de cables ni soldadures ni programació. Tot creant des de joguines elèctriques fins a instruments musicals amb sintetitzadors i molts altres invents que siguem capaços d'imaginar.

A cada edició del taller es proposa una temàtica o repte diferent, per tal de desenvolupar sempre noves invencions  i, així, que a cada sessió de Littlebits l'experiència sigui diferent.


Durada: 1 sola sessió de 2 hores.

Edats: De 7 a 12.

Littlebits
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon).

Preu

10€

Abonaments per tallers d’una sessió

 • 2 tallers per 18€ (10% de descompte)
 • 4 tallers per 32€ (20% de descompte)
 • 6 tallers per 45€ (25% de descompte)

Tots els abonaments per tallers són unipersonals. Els abonaments adquirits entre gener i març de 2017 seran vàlids només per a tallers realitzats dins d’aquest període.

Altres avantatges dels abonaments

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 20% de descompte en una entrada d’un espectacle dels Dissabtes d’espectacle.

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 10% de descompte per concertar una Festa infantil d’aniversari.

Littlebits
Telèfon

93 728 66 50

Littlebits
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter