Salta al contingut

L'illusionniste de Sylvain Chomet

diumenge, 19 de febrer 2017 a les 12h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

L'illusionniste
Descripció

A finals dels anys cinquanta del segle passat, els vells espectacles d'acròbates i malabaristes, ventrílocs i mags, queden desplaçats i ja no són de l'interès del gran públic. En aquest context, en Tatischeff, un ilusionista parisenc de mitjana edat, que ja només aconsegueix funcions petites, rep una oferta de feina a un petit poble d'Escòcia. Allà coneix l'Alice, una jove que creu que la màgia és real i que decideix acompanyar-lo en el seu viatge cap a Edimburg, a on en Tatischeff ha decidit anar a provar sort. Potser plegats, tornaran a trobar el seu lloc en aquest món que ja no creu en la màgia?

Direcció: Sylvain Chomet.
País: França i Regne Unit.
Any: 2010.

Idioma de projecció

Versió original amb subtítols en castellà.

Durada

1 hora 20 minuts.

Edat recomanada

Apta per a tots els públics.

Tràiler


Entrades

Venda presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a ticketea.com.

Preu

3€

Descomptes

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.

· Entrada gratuïta pels menors de 2 anys.

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial.

L'illusionniste
Telèfon

93 728 66 50

L'illusionniste
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter