Salta al contingut

Concert de Jordi Savall, «Les voix humaines»

dimarts, 15 de novembre 2016 a les 21h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Foto: Jordi Savall | (c) Toni Peñarroya

Activitat organitzada per:

Concert de Jordi Savall, «Les voix humaines»
Descripció

La promotora sabadellenca UiU Promotors celebra el seu cinquè aniversari amb aquest concert d'en Jordi Savall, un dels músics catalans amb major projecció internacional a l'actualitat.

Concertista, investigador i pedagog amb més de cinquanta anys de carrera musical dedicada a la recerca i la difusió de músiques antigues. Fundador, juntament amb Montserrat Figueras (1942-2011), dels grups musicals Hespèrion XXI (1974), La Capella Reial de Catalunya (1987) i Le Concert des Nations (1989), amb els quals explora i crea un univers d’emocions i de bellesa. Tot demostrant, amb la seva intensa activitat concertística, seva intensa activitat concertística (i el seu propi segell discogràfic, Alia Vox), que la música antiga no ha de ser necessàriament elitista i que interessa a un públic de totes les edats cada vegada més divers i nombrós.

A Les Voix Humanes, aquest músic català explora la important relació que hi ha entre la viola de gamba i la veu humana.

 

Venda d'entrades

 • Presencial, a la recepció de l'Hotel Urpí
  (c/Sant Maties, 5. Sabadell).
 • En línia a codetickets.com.

Dades de contacte amb l'entitat organitzadora


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter