Salta al contingut

Lego WeDo: programem robots

divendres, 22 de març 2019 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Lego WeDo: programem robots
Descripció

animacions-robodirigidesSi ja sou aficionats a les construccions amb peces Lego, a més de muntar plegats una figura, en aquest taller aprendrem a programar nosaltres mateixos els robots que haurem construït i ho farem des de l’ordinador, amb l’ajuda d’Scratch, una aplicació dissenyada per iniciar els infants a la programació, a través d'un sistema gràfic molt intuïtiu (de programació «visual per blocs»).


Durada: 2 hores

Edats: De 8 a 12 anys

Taller familiar
Els pares o tutors de l'infant han d'assistir al taller i participen de la dinàmica.

Lego WeDo: programem robots
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 11 €

Abonaments per a tallers Mini Innova d’una sessió

 • 2 tallers per 20 € (10% de descompte)
 • 4 tallers per 36 € (20% de descompte)
 • 6 tallers per 54 € (20% de descompte)

Tots els abonaments per a tallers són unipersonals i no s’apliquen mai als tallers que indiquen la inclusió de material en el preu d’inscripció. Els abonaments adquirits entre setembre de 2018 i gener de 2019 seran vàlids només per a tallers realitzats dins d’aquest període.

Altres avantatges dels abonaments

Amb un abonament per a tallers Mini Innova gaudiràs d’un 10% de descompte per concertar una Festa infantil d’aniversari.

Lego WeDo: programem robots
Telèfon

93 728 66 50

Lego WeDo: programem robots
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter