Salta al contingut

La Nit de la Ciència

dijous, 18 de maig 2017 a les 20:30h
Espai Cultura Fundació Sabedell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

La Nit de la Ciència
Descripció

La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa que neix amb la voluntat de donar una visió més propera de la recerca científica que es desenvolupa a Sabadell, posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica.

A l'Espai Cultura tindrà lloc l'acte central de La Nit de la Ciència, presentat pel periodista Xavier Andreu i amb les actuacions del màgic Carles Reiet i  el Cor Vèrtex, cor jove de l’Escola Pia de Sabadell.

En el decurs de l’acte es concediran diferents premis, beques i reconeixements a l’activitat científica, per part de les diferents entitats organitzadores i d’altres estretament vinculades.

Les entrades es posaran a la venda en paper, a un preu de 15€, a les respectives seus de les entitats organitzadores.


Més informació: http://www.tauli.cat/nitdelaciencia/


Organitzen: la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí, la Fundació Olga Torres i l’Escola Superior de Disseny ESDI.

Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, entre d'altres entitats.

La Nit de la Ciència
Telèfon

93 728 66 50

La Nit de la Ciència
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter