Salta al contingut

La indústria del videojoc a Catalunya Taula rodona

dijous, 11 de maig 2017 a les 19 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

La indústria del videojoc a Catalunya
Descripció

imatge-taula-rodona_industria-videojoc-720px-01Els videojocs i tot el seu entorn és un sector que va a l’alça. Com podem veure a l'exposició Press Start és un fenòmen que ha sortit del menjador de casa i ha fet el salt al gran públic. Si analitzem dades, el mercat dels videojocs és avui dia un dels més potents, el més emergent.

En aquest context, el mercat dels videojocs a Catalunya ocupa una posició molt interessant de lideratge en el sector de l’oci audiovisual i interactiu. És un sector que crea moltes expectatives tant a nivell de negoci com d'innovació, genera noves oportunitats i força atracció. Les indústries tradicionals es beneficien de la innovació d’aquest sector emergent, i fins i tot la tecnologia 3D permet a altres sectors treure’n profit.

Tenim fires importants ubicades a Barcelona, grans empreses desenvolupadores de videojocs, i escoles que aposten per ensenyaments tècnics relacionats amb el sector. Aquesta taula rodona vol oferir una visió actual del què s'està coent al nostre país.

Condueix:

Marisol López. Directora de l'Àrea de Cultura Digital de l'Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya).

Intervenen:

- Albert García López. Professor d'Història dels videojocs a l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (Universitat de Barcelona).

- David García Borrás. Dissenyador de videojocs i director general de Pixel Cream.

Activitat gratuïta, al voltant de l'exposició Press Start. Comença el joc.

 

La indústria del videojoc a Catalunya
Telèfon

93 728 66 50

La indústria del videojoc a Catalunya
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter