Salta al contingut

Jacob, Mimi i els gossos del barri

dissabte, 12 de desembre 2020 a les 18h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Jacob, Mimi i els gossos del barri
Descripció


En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

Una pel·lícula sobre l’amistat i sobre com és possible vèncer les injustícies si deixem de banda les diferències i ens unim per defensar una causa comuna.

Direcció: Edmunds Jansons.
País: Letònia.
Any: 2019.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 72 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

ENTRADES


Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic.

Venda en línia a codetickets.com. Per evitar aglomeracions i facilitar l'accés a l'equipament, hem tret temporalment les comissions de la venda en línia i recomanem la compra d'entrades mitjançant aquest canal.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte, aplicable a una única entrada per persona acreditada.

Jacob, Mimi i els gossos del barri
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Jacob, Mimi i els gossos del barri
Web entrades

https://entradas.codetickets.com/entradas/espaiculturafundaciosabdell

Jacob, Mimi i els gossos del barri
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter