Salta al contingut

Invents científics

dissabte, 20 de novembre 2021 de les 11:30 h a les 12:30 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Invents científics
Descripció

Descripció

Emmarcat dins l'exposició 'La ciència del joc', aquest taller proposa un recorregut per la història de la ciència de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en l’experimentació de diferents àmbits de la ciència treballant cooperativament. Els alumnes tindran l’oportunitat de realitzar diferents experiments relacionats amb algun científic/a important al llarg de la història. Fent treball en equip hauran d’investigar la proposta d’experiment i relacionar-lo amb el personatge històric. Podrem així comprovar que la ciència engloba molts àmbits i que la ciència no coneix de temps; cada època ha tingut els seus moments i els seus descobriments. Qui sap, els petits científics podrien ser els futurs inventors!

Durada

1 hora.

Edats

De 7 a 11 anys.

Invents científics
Inscripcions

El taller és gratuït. Les inscripcions es poden realitzar per telèfon, trucant al 93 725 95 22 (ext. 2) o be enviant un correu a espaicultura@fundaciosabadell.cat.

Invents científics
Telèfon

93 728 66 50

Invents científics
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter