Salta al contingut

Interactius de foto immersiva 360º

Del 17 de novembre a l'1 de desembre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Interactius de foto immersiva 360º
Descripció

foto_circular-allvr-tallerfoto360Amb aquest taller us donarem a conèixer en que consisteix la fotografia esfèrica immersiva. És a dir fotografia que captura els 360º graus d'una escena sencera, donant-li tota la volta, i que després es presenta en un format digital que ens permet visualitzar-la com si ens trobéssim allà mateix, tot creant una experiència similar a la dels interactius de realitat virtual.

Aprendreu a crear aquest tipus de contingut amb aplicacions d'ús gratuït i a explorar-lo des de l'ordinador o des de dispositius mòbils i amb visors de realitat virtual. Fins i tot veurem com afegir-hi elements d'interacció, per crear escenaris virtuals que es podran visitar, explicar-hi històries… Els límits els poseu vosaltres i la vostra imaginació!

El taller serà eminentment pràctic i els alumnes crearan a classe els seus primers interactius de fotografia immersiva, tot aprofitant les instal·lacions de l'Espai Cultura: el jardí, els auditoris, les sales d'exposició… Per realitzar aquestes primeres creacions, farem ús de la plataforma en línia round.me.

Durada: 3 sessions de 2 hores

Horari: de 18 a 20 h

Edats: de 10 a 16

PORTA UN AMIC I US DESCOMPTEM 10€

Per aquest nou taller us oferim una oferta especial, si us inscriviu junt amb un amic o amiga, us aplicarem a cadascun una rebaixa de 10€ sobre el preu de la inscripció  (-25% de descompte).


Interactiu de demostració

Un exemple d'allò més complet de visita virtual interactiva, a les sales del MNAC, creat a la plataforma round.me per un estudiant de batxillerat. Cliqueu aquest enllaç per veure-ho millor a pantalla completa.

S'aconsella els participants que en disposin, que assisteixin a classe amb un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta tàctil) amb les aplicacions gratuïtes Cardboard Camera i Google Street View ja instal·lades.

 

Interactius de foto immersiva 360º
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, que es realitza a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 40

Interactius de foto immersiva 360º
Telèfon

93 728 66 50

Interactius de foto immersiva 360º
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter