Salta al contingut

Iniciació al podcasting

Del 3 al 10 de maig 2022 de les 18 h a les 20 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Iniciació al podcasting
Descripció

Un fenomen en alça avui dia, el podcasting i la creació audiovisual són avui més accessibles que mai. L’equip necessari i les plataformes disponibles fan la creació i distribució de podcasts senzilla i econòmica.

Aquest taller plantejarà un recorregut per tot el procés de preparació, planificació, execució i difusió d’un podcast. En una primera sessió es treballarà la part creativa del podcasting, des de la concreció d’una idea als elements bàsics del treball radiofònic com el guió i l’escaleta, i es donaran eines i consells per a aprendre a escriure amb la locució com a objectiu.

La segona sessió s’enfocarà a la part tècnica, mostrant diferents realitats de partida en funció del material disponible, des d’un telèfon mòbil a una taula de so i un ordinador, així com els aspectes tècnics bàsics. Els participants podran practicar i provar diferents maneres de realitzar una gravació i com accedir a programari lliure per a fer-ho, així com participar en diferents exercicis de locució.

El taller serà impartit per Adam Peribáñez (Barcelona, 1990), llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un postgrau en Comunicació Corporativa i Imatge de Marca. Actualment és copywriter i dissenyador web a Shuttle Projects i tècnic de comunicació a l'Espai Cultura. Compta amb una àmplia experiència formativa en l'àmbit de la comunicació i ha impartit diverses formacions sobre la temàtica en qüestió i sobre comunicació en general.

 

Durada i dates

2 sessions, de 2 h. Dimarts 3 i 10 de maig de 18 a 20 h

Preu

30 €

 

Taller per a majors de 16 anys

Iniciació al podcasting
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, per telèfon o omplint aquest formulari.

Iniciació al podcasting
Telèfon

93 728 66 50

Iniciació al podcasting
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter