Salta al contingut

Hipstory de la Cia. Brodas Bros

dissabte, 11 de març 2017 a les 20h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

Hipstory
Descripció

Un espectacle lúdic i alhora didàctic, que és un recorregut per la història del ball i la música hip-hop, des de la dècada de 1960 fins a dia d'avui. A càrrec d’una de les companyies de dansa urbana més reconegudes del país, Brodas Bros.

Un espectacle que combina explicacions amb coreografies i gags humorístics, de la mà de cinc ballarins i un músic. Ens mostra que és el «popping», el «locking» i el «b-boying», estils diferenciats dins del ball hip-hop. Així com també ens parla de la música funk, l'«scratch» i el «beatbox».

Un espectacle que ens narra diverses històries a través de les seves coreografies i que, d'aquesta manera, ens vol donar a conèixer què és el llenguatge musical i fer-nos sentir el món de la dansa com un mitjà accessible a tothom.

Durada

50 minuts.

Edat recomanada

Apte per a tots els públics.

Vídeo promocional


Entrades

Venda presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a ticketea.com.

Preu

13€

Descomptes

· 15% per compra anticipada, fins diumenge dia 5 de març.

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.

· 20% a grups superiors a 20 integrants.

· 50% a menors d’entre 3 i 7 anys.

· Entrada gratuïta pels menors de 2 anys (sense butaca).

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial.


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter