Salta al contingut

Google Ad Grants : Publicitat en línia a cost zero per a entitats i associacions

Del 28 al 30 de gener 2020 a les 18.30 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)
Google Ad Grants

Google Ad Grants
Descripció

Ad Grants és una eina gratuïta per elaborar campanyes publicitàries online a Google, adreçada a entitats i associacions sense ànim de lucre. En aquest taller de dues sessions farem una aproximació a la comunicació d'aquest tipus d'organitzacions d’acord amb els seus objectius específics, i repassarem les principals eines de treball en aquest context. El taller està adreçat a treballadors i voluntaris de projectes sense ànim de lucre, especialment de l’àmbit local.

El taller serà impartit per la professional de la comunicació Marta Reus (Sabadell, 1991), graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Branded Content i Storytelling, i màster en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat a agències de publicitat com Shackleton Group, Leo Burnett o Arena Media, i actualment treballa com a Tècnica de Comunicació al Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

Durada: 2 sessions d’1,5 hores.

Horari: dimarts 28 i dijous 30 de gener, de 18.30 a 20 h

CONTINGUTS DEL TALLER

Sessió 1

- Introducció: la comunicació en l'actualitat.

- Com ha afectat la transformació digital als «mercats»?

- Posicionament de les organitzacions sense ànim de lucre.

- Principals eines de comunicació gratuïtes.

Sessió 2

- Les campanyes publicitàries a Google Ad Grants pas a pas.

- Objectius de la comunicació depenent del tipus d'organització.

Taller per a majors de 18 anys

Google Ad Grants
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 15 €.

Google Ad Grants
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Google Ad Grants
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter