Salta al contingut

Fotos en família

Del 15 de setembre 2020 al 10 de gener 2021
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)
Fotos de família (destacada)

Activitat organitzada per:

Fotos en família
Descripció

Fotos en família, organitzada per l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) i comissariada pel fotògraf Pep Parer, permet al visitant seguir un recorregut cronològic que va des dels inicis de la imatge fixa fins a la dècada de 1950, tot just quan apareix la fotografia en color a les llars dels aficionats de casa nostra.

La fotografia d’aficionat ha estat el veritable motor de la indústria fotogràfica, que va anar millorant i abaratint les càmeres i els processos necessaris per apropar la fotografia a tothom. L’exposició està composta per imatges del fons i col·leccions de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC, fetes tant per fotògrafs aficionats, com per professionals reconeguts.

Fotos de família (destacada)

La mostra està dividida en quatre àmbits: «Els primers retrats a l'estudi fotogràfic (segle XIX)», «Començant un nou segle: la càmera entra a casa (dècades 1890­-1910)», «Període d'entreguerres: la fotografia de la gent (dècades 1920-1930)», i «La postguerra: els anys foscos (dècades 1940-1950)».

Fotos en família
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Fotos en família
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter