Salta al contingut

Fotos de dones fetes per dones - Secció de foto i vídeo de la Unió Excursionista de Sabadell

Del 5 de març al 19 d'abril 2020
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)
expo UES - destacada

Activitat organitzada per:

Fotos de dones fetes per dones
Descripció

Fotos de dones fetes per dones és una proposta de la secció de foto i vídeo de la Unió Excursionista de Sabadell, col·lectiu lligat a la UES des de 2013 i conformat per un grup de persones aficionades a la fotografia, especialment en els seus vessants artístics i socials.

La secció de foto i vídeo es reuneix tots el dimarts a les 20 h per parlar de fotografia i organitzar diverses activitats relacionades amb la seva pràctica, principalment concursos, tallers o exposicions grupals. En aquesta ocasió, les dones de la secció han volgut fer una petita aportació tant al 50è aniversari de la UES com a la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, amb una exhibició on cada una de les set autores exposa la seva mirada mitjançant set fotografies.

Les fotògrafes participants són: Àngela Castellví, Carme Vidal, Elisa Bernat, Rosa Ferré, Rosa Colomé, Elvira Coma i Mercé Boladeras.

L'entrada a l'exposició és gratuïta.

 

Fotos de dones fetes per dones
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Fotos de dones fetes per dones
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter