Salta al contingut

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació

divendres, 18 de març 2022 de les 18 h a les 19.30 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació
Descripció

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en quatre aspectes bàsics: engranatges, circuits elèctrics, construccions makers i programació amb robots, tot utilitzant material actual i innovador com per exemple littleBits un sistema de blocs imantats reutilitzables per crear circuits electrònics a força d'unir components diferents com qui fa servir un joc de peces de construcció o els robots True True (pensats per iniciar els infants en la programació).

Veurem, doncs, l'evolució de les màquines, des dels elements més senzills de la mecànica, com ara els engranatges, fins a arribar a la robòtica, passant per l'electrònica.

Durada

1,5 hores.

Edats

De 6 a 10 anys.

Vols saber més sobre els tallers Mini Innova?

 

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant aquest formulari.

Preu: 9.

Abonaments per a tallers Mini Innova

 • 2 tallers de 2 h (de 12 € cadascun) per 22 € (en lloc de 24 €)
 • 2 tallers d’1 h 30 minuts (de 9 € cadascun) per 16 € (en lloc
 • de 18 €)
  Pack d’un taller de 2 h i un taller d’1 h 30 minuts per 20 € (en lloc de 21 €)

Tots els abonaments per a tallers són unipersonals i no s’apliquen mai als tallers que indiquen la inclusió de material en el preu d’inscripció.

Altres descomptes

Si t’apuntes a aquest taller amb una amiga o amic, tots dos gaudireu d’un 10% de descompte en el preu del taller (no acumulable amb els abonaments).

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter