Salta al contingut

El viatge de Chihiro

dissabte, 27 de febrer 2021 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

El viatge de Chihiro
Descripció

Una explosió de fantasia que ens narra la història de la Chihiro, una nena que sense voler ha entrat en un món habitat per déus antics i éssers màgics, dominat per la malvada bruixa Yubaba. Afortunadament, la Chihiro es troba amb l'enigmàtic Haku, qui l'ajudarà a sobreviure en aquesta estranya i meravellosa terra.


El director japonès Hayao Miyazaki (El meu veí Totoro, La princesa Mononoke, El castell ambulant...) i el seu famós estudi Ghibli guanyaren, entre altres premis, l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació i l'Os d'Or de la Berlinale a la millor pel·lícula amb aquesta obra mestra considerada per gran part del públic i la crítica la millor pel·lícula d'animació de tots els temps; una pel·lícula que, a més, aquest 2021 compleix vint anys.

Direcció: Hayao Miyazaki.
País: Japó.
Any: 2001.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 125 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

Activitat organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell.

ENTRADES


Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El viatge de Chihiro
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

El viatge de Chihiro
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter