Salta al contingut

El somiatruites

dissabte, 18 de novembre 2017 a les 20 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

El somiatruites
Descripció


Somiatruites: Persona visionària o que s'il·lumina fàcilment amb coses impossibles o estranyes

Aquest espectacle és una proposta familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant del petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena, fa d’El somiatruites un espectacle deliciós.

L'espectador, petit o gran, es submergirà en un món on no hi ha límits per a la imaginació. Diuen que la imaginació és el llapis amb el qual els infants dibuixen les seves millors aventures, on res no és segur i alhora tot és possible! Així és com El somiatruites escriu el més increïble dels miracles, a cada representació.

Durada: 50 minuts
Edat recomanada: Apte per a tots els públics

El somiatruites
Entrades

Preu: 12 €

Venda presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes

· 15% per compra anticipada (fins diumenge dia 12 de novembre)

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell

· 20% a grups superiors a 20 integrants

· 50% a menors d’entre 3 i 7 anys

· Entrada gratuïta pels menors de 2 anys (sense butaca)

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial.


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter