Salta al contingut

El Petit Príncep

dissabte, 28 de setembre 2019 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

El Petit Príncep
Descripció

Una de les històries més entranyables de tots els temps. De la mà de Mark Osborne, director nominat a l'Oscar per Kung Fu Panda, arriba la primera adaptació animada d'El Petit Príncep, l'obra mestra de l’escriptor Antoine de Saint-Exupéry, un llibre imprescindible que el passat 2018 va complir 75 anys.

La pel·lícula narra l'amistat entre una Nena a la qual la seva exigent mare està preparant per viure en el món dels adults i el seu veí, un ancià Aviador, bondadós i excèntric, que revela a la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt temps gràcies al Petit Príncep. Aquí és on comença el viatge màgic i emocional de la Nena a l'univers del Petit Príncep que li porta a retrobar-se amb la seva infància i a acabar comprenent que el més important són les relacions humanes, i que només es veu bé amb el cor perquè l'essencial és invisible als ulls.

Direcció: Mark Osborne.
País: França.
Any: 2015.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 106 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

ENTRADES

 
Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El Petit Príncep
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

El Petit Príncep
Web entrades

http://bit.ly/entradesEC

El Petit Príncep
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter