Salta al contingut

El joc de l'emprenedor


Telèfon d’informació
93 728 66 50

El joc de l'emprenedor
Descripció

DISPONIBILITAT I RESERVES ON LINE


 Presentació 

L'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 presenta dues propostes de tallers d'economia, en aquestes activitats pedagògiques els participants podran triar entre organitzar-se com una societat amb unes normes concretes i resoldre situacions econòmiques i socials; o crear una petita empresa partint d'unes premisses i escollint la seva forma jurídica, els recursos econòmics, el pla de màrqueting, entre d'altres.

 Taller: 
EL JOC DE L’EMPRENEDOR

Durant tot el curs acadèmic

A qui s’adreça

Batxillerat, Formació Professional, ESO

 Objectius 
Adquirir una visió global de l’empresa com a organisme amb uns objectius definits, una organització determinada, que es mou en un entorn concret i canviant
Potenciar la iniciativa i l’autonomia personal participant activament en el disseny, la planificació, i l’organització d’un petit projecte empresarial; i entendre la importància del treball en comú en la creació d’aquest petit projecte
Aprendre el significat d’una democràcia participativa
Conèixer els diferents elements que composen una empresa i les funcions internes de l’empresa (planificació, organització, gestió i control)

 Descripció 
En el taller, els participants, a partir d’unes premisses molt concretes, hauran de crear una petita empresa. L’empresa és avui una realitat bàsica i fonamental en el sistema econòmic i en el sistema d’organització social en què vivim. L’alumnat de Batxillerat, que en un futur es podrà integrar com a treballador/a d’una empresa o convertir-se en empresari, ha de conèixer el món empresarial i preparar-se per esdevenir una persona multifuncional, adaptable, efectiva, i que treballi en equip. Aquest taller pretén que aquesta experiència esdevingui una guia, una ajuda a l’alumnat per avançar en el seu procés de potenciar la iniciativa personal, i sobretot reflexionar sobre la importància de les decisions en el procés econòmic global.

Al finalitzar l'activitat, els alumnes hauran adquirit coneixements sobre l’empresa com a unitat econòmica i sobre la responsabilitat social de l’empresa. 

 Desenvolupament 
Durada: 1 hora
Nombre d’alumnes per sessió: 1 grup classe
Dates de realització i horaris: durant tot el curs acadèmic en horari a convenir (de 9:30h a 21h)
Lloc de realització: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, carrer d’en Font, 25. Sabadell
Preu: 30 euros per grup classe

 Descompte: 
20% Escoles de Màxima Complexitat 

El joc de l'emprenedor
Telèfon

93 728 66 50

El joc de l'emprenedor
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter