Salta al contingut

El Cafè dels Jardinets


Telèfon d’informació
670225007

El Cafè dels Jardinets
Descripció

El Cafè dels Jardinets es troba al jardí de l'Espai Cultura, un autèntic oasi de natura i tranquil·litat en ple centre de Sabadell, un punt de trobada de la ciutadania i un indret emblemàtic i molt estimat per tots els sabadellencs.

La cafeteria compta amb un espai interior i una terrassa a l'aire lliure, dins del jardí, que el fa un espai ideal i comfortable per a esmorzars, aperitius, dinars, berenars i sopars.

La carta conté esmorzars, entrepans freds i calents, platets per a dinars i sopars i aperitius.

A banda del servei de cafeteria, El Cafè dels Jardinets ofereix càtering tant per als esdeveniments que es realitzen a l'Espai Cultura com per a activitats privades com festes d'aniversari o celebracions de tot tipus. Podeu contactar a través del correu electrònic espaicultura@fundaciosabadell.cat per a més informació sobre els serveis de càtering disponibles.

CONSULTEU LA CARTA

 

El Cafè dels Jardinets
Telèfon

670225007


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter