Salta al contingut

El bosc de Haquivaqui

dissabte, 3 de febrer 2018 a les 18.30 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

El bosc de Haquivaqui
Descripció

Tràiler


Dimarts 27 de març a les 18.30 h

Sinopsi

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. En Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors, però el que realment fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan en Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar-se ningú. El cas és que la guineu Marvin encara té molta gana…

Direcció: Rasmus A. Sivertsen
País: Noruega i Països Baixos
Any: 2016


Idioma de projecció: Versió doblada al català i amb subtítols en català
Durada: 1 hora i 15 minuts
Edat recomanada: Apta per a tots els públics

El bosc de Haquivaqui
Inscripcions

Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït)

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El bosc de Haquivaqui
Telèfon

93 728 66 50

El bosc de Haquivaqui
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter