Salta al contingut

El bosc de Can Deu. El temps de la natura

Del 15 de febrer al 16 d'abril 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

El bosc de Can Deu. El temps de la natura
Descripció

Una exposició sobre els efectes de les ventades de desembre de 2014 al bosc de Can Deu.

Explica amb detall el pla de recuperació que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 està duent a terme i ajuda a entendre les dificultats que planteja un procés com aquest, inevitablement lent, que requereix anys d'esforç i persistència.

A través de plafons explicatius i diferents audiovisuals es pot copsar l'abast dels efectes de les ventades i les actuacions d'urgència efectuades des del minut zero. Es pot conèixer el desenvolupament i les recomanacions de la Comissió Tècnica que va prendre l’encàrrec de projectar un pla de recuperació, en base a una diagnosi profunda. Es veu en quina fase es troba aquest procés de regeneració del bosc i quins són els resultats dels treballs realitzats fins ara.

A més d'aquest recorregut amb voluntat divulgativa, la mostra es complementa amb l'obra d'en Josep Madaula, dibuixos i pintures amb les quals el reconegut artista sabadellenc va retratar els efectes del temporal.


Entrada gratuïta

Horari: De dimarts a divendres de 17h a 20:30h; dissabte d'11h a 14h i de 17h a 21h; diumenge d'11h a 14h.

El bosc de Can Deu. El temps de la natura
Telèfon

93 728 66 50

El bosc de Can Deu. El temps de la natura
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter