Salta al contingut

Dones científiques al llarg de la història

divendres, 18 de novembre 2022 de les 18 h a les 19:30 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 725 95 22

Activitat organitzada per:

Dones científiques al llarg de la història
Descripció

Descripció del taller

Aquest taller proposa un recorregut per la història de la ciència de manera pràctica i manipulativa, tot treballant experimentalment en diferents àmbits de la ciència on les dones també hi tenen a dir. Els alumnes tindran l’oportunitat de realitzar experiments relacionats amb alguna de les científiques que, al llarg de la història, van fer algun descobriment vital per l’avenç de la ciència. Fent treball en equip hauran d’investigar la proposta de l’experiment i relacionar-lo amb el personatge (coneixes a la científica Inge Lehmann? o potser et sona més Marie Curie?) Podrem comprovar així com molts dels descobriments científics han estat realitzats per dones que, per diferents motius històrics, socials i culturals van quedar en segon pla.Al final, farem un joc on relacionarem diferents personatges, masculins i femenins amb els seus respectius descobriments i èpoques.

Data

Divendres 18 de novembre a les 18 h

Edats

De 8 a 12 anys.

Inscripcions

Per telèfon, trucant al 93 725 95 22 (ext. 2) o be enviant un correu a espaicultura@fundaciosabadell.cat

Dones científiques al llarg de la història
Telèfon

93 725 95 22

Dones científiques al llarg de la història
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter