Salta al contingut

Dissenya i programa el teu univers amb Minetest

Del 7 al 14 de juny 2019 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50
minetest-destacat

Dissenya i programa el teu univers amb Minetest
Descripció

Un taller enfocat a la creació d’universos digitals, preparats per poder ser jugats, amb la plataforma de codi obert Minetest (basada en el popular Minecraft), que permetrà als participants dissenyar i programar els seus propis videojocs mitjançant un sistema de blocs.

Durada: 2 sessions de 2 hores

Edats: de 10 a 14 anys

Dissenya i programa el teu univers amb Minetest
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 20

Abonaments per a tallers Mini Innova de dues sessions

  • 2 tallers per 36 € (10% de descompte)

Tots els abonaments per a tallers són unipersonals i no s’apliquen mai als tallers que indiquen la inclusió de material en el preu d’inscripció. Els abonaments adquirits entre setembre de 2018 i gener de 2019 seran vàlids només per a tallers realitzats dins d’aquest període.

Altres avantatges dels abonaments

Amb un abonament per a tallers Mini Innova gaudiràs d’un 10% de descompte per concertar una Festa infantil d’aniversari.

Dissenya i programa el teu univers amb Minetest
Telèfon

93 728 66 50

Dissenya i programa el teu univers amb Minetest
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter