Salta al contingut

Disseny d'impressió 3D per a la vida diària

Del 10 de novembre a l'1 de desembre 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Disseny d'impressió 3D per a la vida diària
Descripció

destacada-webEC-disseny3d-vida-diariaSi tens ganes d’aprendre a dissenyar objectes per a impressió 3D, et proposem un taller iniciàtic amb la mirada posada en l’ús d’aquesta tecnologia per resoldre petites necessitats de la vida quotidiana i treure-li partit sense haver de tenir una impressora 3D a casa.

Aprendràs de zero a crear models amb programari especialitzat, FreeCAD (de codi obert i d’ús gratuït), i també tot el que has de tenir en compte per portar a produir les teves creacions a qualsevol fablab que tinguis a la vora (taller de fabricació digital).

A més de diverses pràctiques de modelatge i la impressió d'un dels exercicis, una de les classes inclourà la visita a un fablab de la ciutat, per descobrir in situ el funcionament d'aquesta tipologia d'establiments. Per cortesia dels seus promotors, ens desplaçarem fins a l'Espai Creactiu per conèixer les seves instal·lacions.


Durada: 4 sessions de 2 hores i 30 minuts

Horari: Dissabtes a les 11 h

Descarrega el temari en PDF

Taller per a majors de 18 anys

Disseny d'impressió 3D per a la vida diària
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 60 €

La matrícula inclou el cost d’impressió d’un dels exercicis realitzats a classe, una tassa personalitzada que els alumnes s’enduran a casa un cop finalitzat el taller.

Disseny d'impressió 3D per a la vida diària
Telèfon

93 728 66 50

Disseny d'impressió 3D per a la vida diària
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter