Salta al contingut

Diada del Llibre 2018

dilluns, 23 d'abril 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Diada del Llibre 2018
Descripció

ACTIVITATS AL JARDÍ
 

parades_quadrat_800pxParades de llibres
De 9 a 21 h

Davant de l'amfiteatre hi trobareu les parades de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i de tres llibreries de la ciutat: Abacus Cooperativa, La Llar del Llibre i Llibreria Tècnica.


pesigolles-drac_quadrat_800pxPessigolles a la panxa del drac
De 9 a 21 h

Us proposem un repte d'allò més divertit... Busqueu el drac de Sant Jordi, que s'ha amagat en algun racó del jardí i feu-li tantes pessigolles com pugueu!


Racó creatiu i de dibuix
De 9 a 21 h

A l’entrada del jardí, un espai familiar de lectura i dibuix on els menuts podran fer volar la imaginació, ja sigui llegint contes o realitzant les pròpies creacions, i escriure missatges a una pissarra màgica.


Titelles de drac
De 10.30 a 14 h

Taller infantil de manualitats


Cascs i barrets de princesa
De 16.30 a 20 h

Talller infantil de manualitats


Set up (De la Cia. Los Barlou)
A les 18 h

Què passa abans d'un espectacle? Tres personatges maldestres faran del muntatge d'una funció qualsevol tot un espectacle ple d'entrebancs, imprevistos i sorpreses.


Signatura del 37è Premi BBVA Sant Joan de Literatura Catalana
A les 19 h

A la parada de llibres de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, l'escriptor Rafael Vallbona signarà exemplars de la seva novel·la «La casa de la frontera», obra guanyadora del guardó.

Organitzen: Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

ACTIVITATS A L'INTERIOR
 

salo-modernistaPortes obertes als edificis modernistes i les exposicions
De 9 a 21 h

Podreu visitar la seu de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (C/Gràcia, 17), la torre mirador de l'Espai Cultura i les exposicions en curs: «Josep Busoms i la seva llum», una retrospectiva de la seva obra fotogràfica en blanc i negre, i «Contes de la Mediterrània», amb il·lustracions de Delphine Labedan.

ACTIVITATS A D'ALTRES ESPAIS
 

cobla_quadrat_800pxBallada de Sardanes
A les 18 h

Torna la tradicional ballada a la Plaça de Sant Roc (davant l'església de Sant Feliu), amb l'actuació en directe de la Cobla Jovenívola de Sabadell, sota la direcció de Jordi Figaró i Voltà.

Organitzen: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, BBVA CX i Agrupació Cultural Folklòrica Sabadell Sardanista


Totes les activitats són gratuïtes

 

Diada del Llibre 2018
Telèfon

93 728 66 50

Diada del Llibre 2018
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter