Salta al contingut

Dia Internacional dels Museus

Del 12 al 18 de maig 2020

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)
DIa Internacional dels Museus Sabadell 2020

Activitat organitzada per:

Dia Internacional dels Museus
Descripció

Per novè any consecutiu, els museus de Sabadell ens unim a la celebració del Dia Internacional dels Museus —un esdeveniment que se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món, a iniciativa del Consell Internacional de Museus. L'actual pandèmia de COVID-19, que obliga a mantenir els espais culturals tancats, ha dut les entitats participants a postposar al mes de novembre la proposta inicial prevista al carrer i a celebrar-lo ara amb una activitat a través d'Internet.

Des del dimarts 12 fins al dilluns dia 18 de maig, tothom podrà participar en el Quizz DIM #Sabadell, un concurs de preguntes i respostes, a través de la plataforma en línia Kahoot, sobre els diferents museus i espais sabadellencs que hi participem —Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, Museu d'Història de Sabadell, Museu d'Art de Sabadell i Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont—, amb preguntes sobre la ubicació dels espais, les nostres exposicions i les activitats que organitzem. Enguany també se suma a la iniciativa el Museu de la Vida al Camp, a la Masia de Can Deu (Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell).

A més, com cada any, cadascuna de les entitats ha escollit la seva Joia del Museu: una peça singular de la seva col·lecció. En aquesta edició, les joies no s'exhibiran físicament als museus, sinó que es podran descobrir a través del Quizz DIM #Sabadell, les xarxes socials i la web del Dia Internacional dels Museus de Sabadell.

Dia Internacional dels Museus
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Dia Internacional dels Museus
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter